Todistuksia voi suorittaa seuraavilla tavoilla: 


  1. Osallistumalla valmennuksiin paikan päällä ja suorittamalla näyttökoe.
  2. Osallistumalla etänä valmennuksesta paikan päältä lähetettäviin livestriimeihin ja suorittamalla näyttökoe paikan päällä tai etänä.
  3. Käymällä tallenteet kurssialustalla löytyvistä uusimmista valmennusmateriaaleista omaan tahtiin ja osallistumalla näyttökokeeseen paikan päällä tai etänä.HUOM!


Paikan päälle valmennuksiin tulee aina ilmoittautua etukäteen ja ilmoittautua voivat vain Live jäsenet. Ilmoittautuminen tulee myös tehdä, jos osallistut vain paikan päälle järjestettävään näyttökokeeseen. Ilmoittautumislinkit löydät kurssialustalta Ilmoittautumiset osiosta.


Jos käyt valmennuksia livestriimeinä/tallenteilta ja osallistut etäkokeeseen, ei ilmoittautumista tarvitse tehdä. Striimilinkit julkaistaan kurssialustalla aina ennen tapahtumaa omassa osiossaan ja tallenteet löydät aina myös jälkikäteen valmennuskokonaisuutensa alta. Etäkokeiden linkit julkaistaan kyseisen valmennuksen alle ja ovat käytössä ilman erillistä ilmoittautumista.


Todistukset lähetetään sähköisesti antamaasi sähköpostiosoitteeseen ja osoitetiedot kysytään koetehtävien yhteydessä todistusten postitusta varten. Todistuksia voit siis odottaa noin kuukauden sisällä kokeen suorittamisesta ellei erikseen ole toisin mainittu.