Osoite: Roihu-valmennuskeskus, Turpiininkatu 3, Tampere 


Saapuminen
Roihu-valmennuskeskukselle on matkaa rautatieasemalta n. kilometri eli saapuminen käy kätevästi vaikka kävellen. Bussit 31 ja 11 kuljettavat ihan Roihun tuntumaan, joten julkisillakin kulkeminen käy sujuvasti. 

Roihun edessä on rajattu määrä maksuttomia P-paikkoja. Ne ovat käytössänne tulojärjestyksessä, mikäli tilaa on. MUISTA pyytä pysäköintilupalappu heti saapuessasi paikalle, joka on sijoitettava ikkunalle. Lähistöltä löytyy runsaasti maksullista paikoitustilaa (useita parkkihalleja ja Vapriikin edustan maksullinen P-alue).


Lippujen tarkistus
Tapahtumaan Ilmoittautuneet saavat yleisesti QR-koodin sähköpostiin, joka toimii lippuna koulutuksiin ja valmennuksiin. Varaathan koodisi valmiiksi saapuessasi paikalle lipun tarkistusta varten. 


Ruokailu
Läheltä löytyy hyviä lounaspaikkoja (omakustanteinen). Roihulta löytyy jääkaappi sekä mikro lämmitystä varten, joten halutessaan voi myös lounastella omin eväin.


Noudatamme kokoontumisissa viranomaisohjeistuksia aina vallitsevan tilanteen mukaan.  Tulethan tapahtumiin vain terveenä.